Menü

Hakkımızda - Üyelik Sözleşmesi - Çerez Politikası - Gizlilik Politikası - KVKK Aydınlatma Metni

Ne İçin Listiyo?13/05/2023

Listiyo Editörü Kübra Köroğlu Kübra Köroğlu

İstekleriniz mi var? İş projelerinizin, planlanan etkinliklerinizin, yeni evinizin ya da okulunuzun ihtiyaçları dolup taşıyor mu? Hatta belki de yeni yıl partiniz için yapacaklarınızı bir listede toplamak istiyorsunuz? Her ne için kullanmak isterseniz isteyin Listiyo, istek ve ihtiyaçlarınız için listeler oluşturmanıza imkan sağlıyor. Bu yazımızda, size platformumuzu hangi amaçlarla kullanabileceğiniz konusunda fikir veriyor ve liste türlerimizden bahsediyoruz. Hemen keşfedin!

Ne İçin Listiyo?

Listiyo’yu kolayca listeler oluşturup paylaşabileceğiniz ve sevdiklerinizin de bunları sizin için alabileceği, kullanması oldukça kolay bir platform olması için tasarladık. Hayatınız kolaylaşsın, size sadece istekleriniz hediye edilsin veya ihtiyaçlarınız karşılansın diye her zaman yanınızdayız. 

Peki neler için liste oluşturabilirsiniz? Size ilham olması için bazı liste türlerimizden bahsedelim.

Doğum Günü Listesi 

Doğum gününüz yaklaşırken kimin ne hediye edeceği konusunda endişeleniyor musunuz? Artık stres yapmanıza gerek yok! Sadece istediğiniz ürünlerden oluşan bir doğum günü listesi hazırlayın ve sevdiklerinizle paylaşın. Böylece onlar da sizin için ne alacakları telaşına girmeden sadece istediğiniz hediyeleri kolayca satın alıp hem sizi hem de kendilerini mutlu edebilirler.

Bebek Listesi

Öncelikle tebrikler! Şimdi bu mutlu haberi kutlamak isteyen sevdiklerinize yardımcı olmanız lazım. Yoksa aynı üründen birden fazla hediye edilebilir. Bunun önüne geçmek için bir bebek listesi hazırlayın. Yeni bebeğiniz için neye ihtiyacınız varsa listenize ekleyin ve sevdiklerinizle paylaşın. Her üründen sadece ihtiyacınız kadar, istediğiniz özellikte alınsın ve sevdikleriniz boşa para harcamasın.

Anneler Günü Listesi

Anneler Günü'nde annemiz için en iyi hediyeleri almak isteriz. Ancak her sene elimiz aynı ürünlere gider. Bu durumdan sıkıldıysanız, annenizin bir istek listesi yapmasını sağlayın. Böylece siz gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsınız ve aldığınız hediyeler de tam olarak onun istedikleri olur. Ayrıca iade ve değişimlerle de uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Babalar Günü Listesi

Babalar Günü'nde de aynı şey geçerli. Babanız için en güzel hediyeleri almak isteriz ama her sene aynılarını alır dururuz. Anneniz gibi onun da bir istek listesi yapması sağlayın. Böylece her yıl hem babanız hem de siz mutlu olur ve hediye alışverişlerinizde yaşadığınız stres ortadan kalkar!

Evlilik Listesi

Evlilik hazırlıkları hem uğraştırıcı hem de maliyetlidir. Çözüm olarak Listiyo’da bir evlilik listesi hazırlayabilir ve davetlilerinizle paylaşabilirsiniz. Bu sayede yakınlarınız size destek olabilir ve ihtiyaçlarınızı talep ettiğiniz miktarda satın alarak bu güzel gün öncesinde stresinizi azaltabilirler. Böylece hem mutluluğunuzu paylaşır hem de masraflarınızı azaltırsınız.

Proje Listesi

Yeni projeleriniz için malzemelere ihtiyacınız olabilir. Listiyo ile projelerinizi gerçekleştirmeniz için gerekli olan ekipmanları içeren listeler de oluşturabilirsiniz! Ardından listenizi potansiyel destekçileriniz veya çevrenizle paylaşabilirsiniz. Destekçileriniz de ihtiyaçlarınızı satın alarak projelerinizi tamamlamanıza yardımcı olabilirler. Bu kişiler ileride projelerinize nakdi destek sağlamak da isteyebilirler. Bir listeyle iki kuş!

Yardım Listesi

Sivil toplum kuruluşlarına, okullara, hayvan barınaklarına veya desteğe ihtiyacı olanlara yardım etmek istiyor ama gücünüzün veya imkanlarınızın yeterli olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yardım etmek istediğiniz kişi, kuruluş veya organizasyonlar için yardım listeleri oluştup paylaşarak tüm bağlantılarınızın bu gereksinimlerden haberdar olmasını ve harekete geçmesini sağlayabilirsiniz.

Böylece destek olmak isteyenler, bu listelerdeki ürünleri online veya ilgili mağazalardan alıp doğrudan ilgili adrese gönderebilir. Siz de topluma şeffaf bir şekilde, birliğin ve dayanışmanın gücüyle destek olmuş olursunuz. 

Etkinlik Listesi

Aktivite zamanı mı? Bir parti, toplantı ya da organizasyon mu planlıyorsunuz? Bunlar için birçok malzemeye ihtiyacınız olacak, öyle değil mi? İşte Listiyo tam da bu noktada size yardımcı olabilir.

Her türlü etkinlik için bir listesi oluşturun, ihtiyaçlarınızı listenize ekleyin ve katılımcılarla paylaşın. Herkes kendi bütçesi doğrultusunda ihtiyaçları satın alsın. Siz de etkinliğinizi başarılı, güzel ve unutulmaz bir şekilde gerçekleştirin. 

Alışveriş Listesi

Farklı mağazalarda birbirinden harika ürünler buldunuz ama hepsini tek tek sepetlere eklemek veya kaydetmekle uğraşmak istemiyorsunuz değil mi? O zaman Listiyo’da alışveriş listenizi oluşturun ve tüm isteklerinizi bir araya toplayın. Böylece neyi nereden beğendiğinizi unutmadan yepyeni ve en kolay alışveriş deneyimine adımınızı atın. Üstelik ihtiyaçlarınıza göre farklı listeler de - ev veya mutfak alışverişi, ofis ihtiyaçları, kıyafet/kozmetik alışverişi gibi - oluşturabilirsiniz.

Yeni Ev Listesi

Yeni bir eve mi taşındınız? Öncelikle hayırlı olsun! Bununla birlikte yeni evinde neye ihtiyacı olduğunu söylemek herkes için kolay olmayabilir. Çözüm olarak ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi içeren bir yeni ev listesi hazırlayıp sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Böylece evinizi kurarken destek olmak isteyenler veya hayırlı olsun ziyaretine gelecekler sadece ihtiyacınız olan ürünleri belirttiğiniz sayıda alır ve mağaza mağaza dolaşmak zorunda kalmadan isteklerinizi karşılamış olurlar.

Okul Listesi

Siz okumanın keyfini çıkarın! Öğrenciyseniz, ihtiyaçlarınızın karşılanması artık çok daha kolay. Sadece okul için ihtiyacınız olan ürünleri içeren bir eğitim listesi yapın ve yakınlarınızla paylaşın. Onlar da sizin için bu ürünleri satın alıp size göndersinler. Böylece siz de sadece derslerinize odaklanabilirsiniz.

Yeni Yıl Listesi

Sıradan hediyelerle vedalaşın! Yılbaşı yaklaştığında hepimiz ne hediye alacağımızı düşünmeye başlarız. Ama artık her yıl farklı olsun! Size veya sevdiklerinize gerçekten istekleriniz alınsın. Bunun için yapmanız gereken tek şey, bir yeni yıl listesi hazırlamak ve çevrenizle paylaşmak. Böylece herkes sadece istediğiniz şeyleri hediye edecek ve siz de her yıla musmutlu gireceksiniz.

Kitap Listesi

Kitap kurdu musunuz? Okumak istediğiniz kitapları alacak bütçeniz yok mu? Endişelenmeyin, Listiyo ile okumak için önünüzdeki tüm engelleri kaldırabilirsiniz. Kitap listeleri oluşturun ve sevdiklerinizle paylaşın. Böylece istediğiniz kitapları size hediye olarak alabilirler. Hem de internet üzerinden daha uygun fiyatlara ve daha kolay bir şekilde! Kendi kütüphanenizi oluşturmak artık hiç de zor değil.

“Listiyo’yu neler için kullanabiliriz?” sorusuna verdiğimiz bu cevaplar buzdağının sadece görünen kısmı! Listiyo kocaman bir dünya ve aklınıza gelebilecek daha onlarca istek, ihtiyaç ve durum doğrultusunda liste oluşturabilirsiniz. Keşfetmek için hemen ailemize katılın(link) ve listelerinizi oluşturmaya başlayın!

 

Editör: Ceren Obolenskiy


Ürün Detayları