Menü

Hakkımızda - Üyelik Sözleşmesi - Çerez Politikası - Gizlilik Politikası - KVKK Aydınlatma Metni

Tüm İstekleriniz Tek Bir Yerde28/04/2023

Listiyo Editörü Kübra Köroğlu Kübra Köroğlu

Burası bir liste oluşturma platformundan daha fazlası! Kullandıkça keşfedeceğiniz, paylaştıkça mutluluğunuzu katlayacağınız dünyamızda size onlarca avantaj sunuyoruz. Bu yazımız ise bir giriş niteliğinde. Daha derinlere dalmak ve diğer hazineleri gün ışığına çıkarmak sizin elinizde!

Tüm İstekleriniz Tek Bir Yerde

Listiyo’nun sadece bir istek ve ihtiyaç listesi uygulaması olmadığını unutmayın. Burası kocaman bir dünya. Peki bu dünyayı keşfederken hangi avantajlardan yararlandığınızı biliyor muydunuz? İşte size sunduğumuz ayrıcalıklardan sadece birkaçı:

Sadece İstedikleriniz Alınsın

Ne istiyosanız o!

Hepimiz bize hediye verilmesine bayılırız! Bununla beraber tatsız sürprizlerle karşılaştığımız da olur. Listiyo buna eşsiz bir çözüm sunuyor, burada size alınacakları kendiniz belirlersiniz. Böylelikle sadece istedikleriniz hediye edilir.

Ziyaret ettiğiniz mağazalarda, dolaştığınız web sitelerinde hoşunuza giden ve sahip olmak isteyeceğiniz her şey için listenizde yer var! Oluşturduğunuz listeleri sevdiklerinizle paylaştığınızda, bütün durumlar için sizi gerçekten sevindirecek armağanlarla karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz.

Siz gezin, beğenin, hayal edin ve listenize ekleyin; dilerseniz standart bir liste hazırlamak yerine özel kategoride bir liste oluşturun. Okumak istediğiniz kitaplardan oluşan bir liste ya da tarzınıza uygun aksesuarları bir araya getirdiğiniz bir liste düşünün. Bir de bunların sevdikleriniz tarafından size alındığını…

Hemen listelemeye başlayın, hem kendinizi mutlu edin hem de sevdiklerinizin işini kolaylaştırın.

Her Konuda Liste Oluşturun

Yeni bir ev yeni masrafları da beraberinde getirmesi veya çocuğunuzun okula başlaması kitap, defter alışverişi anlamına gelir. Her türlü liste için de en doğru yerdesiniz. Burada kendiniz ya da sevdikleriniz adına liste oluşturabilirsiniz.

Yardım etmek ya da eksiklerini gidermek istediğiniz kişi ve kurumlar için de rahatlıkla liste oluşturabilirsiniz. Bir köy okulunu düşünün. Okul içinde ihtiyaç duyulan her şey için bir liste oluşturabilir, bu listeyi sosyal medya ya da eposta yoluyla geniş kitlelerle paylaşabilirsiniz. Bu sayede okulun ihtiyaçlarını çok sayıda kişi ile kısa sürede tamamlarken ihtiyaç konusunda soru-cevap trafiğini de ortadan kaldırırsınız. 

Kolayca Paylaşın

Burada oluşturduğunuz tüm listeleri tek bir tıkla sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Özel günler öncesinde paylaşacağınız listeler, sevdiklerinizin sizin için hediye seçmesini kolaylaştırabilir. Hakkınızda çok az fikir sahibi olan kişilerin bile sizi mutlu edebilecek bir armağan alabilmesini sağlayabilirsiniz. 

Profilinize girin, liste oluştur kısmından adım adım ilerlemeye başlayın. Listenizi oluşturmaya başladığınızda ihtiyaç listesi, alışveriş listesi, yeni ev ihtiyaçları gibi seçimlerde bulunabilirsiniz. Bu, özellikle bir amaç doğrultusunda liste yapıp ona göre istek ekleyecekseniz herkesin alışverişini kolaylaştırır. Örneğin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak istediğiniz bir öğrenci için bir liste oluşturup sosyal medyanızda paylaşabilir, geniş bir topluluğu amacınıza ortak edebilirsiniz.

Her Yerden Ürün Ekleyin

İnternet siteleriyle sınırlanmayın.

Sokak arasında az bilinen bir butikte hayalinizdeki elbiseyi buldunuz ancak mağazanın internet satışı mı yok? Hiç sorun değil; listelerinize web sitesi olmayan markalardan bile ürün ekleyebilirsiniz! 

Mağaza adını, ürün bilgilerini, ürünün iyi açıdan çekilmiş bir fotoğrafını ve mağazaya dair bilgileri ekleyerek istek listenize ekleme yapabilirsiniz. Dilerseniz ürünün barkod fotoğrafını ekleyebilir, ürünün mağazada daha rahat bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Bu durumda özellikle beden bilgilerini doğru girdiğinizden emin olmalısınız; o çok beğendiğiniz nar çiçeği rengi elbisenin 2 beden büyük alınmasını istemeyiz. 

Her isteğiniz birkaç saniyede listenizde!

Bütçe Dostu Alışveriş Yapın

Çoğu zaman en güzel hediye en pahalı olan değildir.

Tonla para harcayabilir ve sonunda arkadaşınıza kullanmayıp kenara atacağı bir hediye alabilirsiniz. Bunun yerine, bütçenize uyan ancak kendisinin istediği veya ihtiyaç duyduğu bir isteği alabilir ve karşınızdaki kişiyi tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu edebilirsiniz. 

İşte tam olarak burada yardımınıza koşan platformumuz, bütçenizi de düşünüyor! Burada oluşturulan listelerde yer alan tüm istekler, liste sahiplerinin gerçekten istediği ve ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşur. 

Listelerde fiyat bilgilerini de görebilirsiniz. Bütçenize en uygun ürünü alma imkanının getirdiği kolaylık yepyeni bir alışveriş deneyimi yaratıyor. Mutlu etmek istediğiniz kişinin oluşturduğu istek veya ihtiyaç listesinde mutlaka bütçenize uygun bir hediye seçeneği bulabilirsiniz.

İham Kaynağı Olun

Sizi sevenleri günlerce düşünmekten kurtarın!

Seçmesi de alması da herkes için zor! Yeni eve hayırlı olsun ziyaretleri, doğum günleri, kutlamalar, etkinlikler derken neredeyse her an birileri için hediye alışverişi yapma telaşı içerisindeyiz. Oluşturduğunuz listelerle hediye önerileri arayan kişiler için de ilham kaynağı olabileceğinizi biliyor muydunuz? 

Listelerinize ulaşan kişiler, kesinlikle beğendiğiniz bir isteğinizi almayı garantilemekle kalmaz, aynı zamanda sevdiği diğer insanlar için ne alabileceklerine dair fikir sahibi de olur. Hatta listenizdeki ürünlerden kendileri için beğendikleri bir şeyler de bulabilirler.

Oluşturacağınız listeleri sevdiklerinizle sosyal medya aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Bu sayede hem yakınlarınız listenize kolayca erişebilir hem de listeniz sosyal ağlar sayesinde bağlantı kurduğunuz birçok insana ilham verebilir.

İsteğinizden İstediğiniz Kadar Alınsın

İstek listenizi birden fazla kişiyle paylaşacağınız için aynı ürünün birkaç kişi tarafından satın alınması söz konusu olabilir. Bu durum özellikle ihtiyaçlarınıza odaklı hazırladığınız listelerinizde karmaşaya neden olabilir. 

Bunu önlemek için sunduğumuz çözümlerden biri de alınan ürünlerin listenizde işaretlenebiliyor olması. Listenizde yer alan bir isteğinizi satın alan kişi bunu işaretleyerek listeyi takip edenlerin bu durumdan haberdar olmasını sağlar.

Alınan isteğin işaretlenebiliyor olması sadece alan kişiye değil size de kolaylık sunar. Örneğin başlamayı planladığınız bir proje için eksiklerinizi listelediğinizde, zaman içerisinde temin ettiğiniz her isteğiniz için listenize bir işaret bırakabilirsiniz. Böylece ihtiyaçlarınızın ne kadarının tamamlandığını kolayca gözlemleyebilirsiniz!

İade ve Değişimlerle Uğraşmayın

Değişim veya iade, hediyeleşmenin en uğraştırıcı noktalarından biridir. Özellikle yakınımız olmayan kişiler için herhangi bir hediye alırken, isteklerine, ihtiyaçlarına, zevklerine ya da ölçülerine uygun bir seçim yapmak oldukça zor ve zaman alıcıdır.

Bunun için ekstra zaman ayırırsınız, mağazaya gidersiniz, ürünleri denersiniz; sonunda orada beğendiğiniz bir şey bulamama olasılığı olması da cabası. Ya da ürünün alındığı site ve kargo ile uğraşmak, bu süreci sürekli takip etmek zorunda kalırsınız.

Burada böyle durumlar yaşamazsınız!

Yapılan listelerde yer alan istek seçenekleri, beden ve renk gibi detaylı bilgileri de içerdiği için hediyenin verildiği kişinin ürünü değiştirme ya da iade etme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Çünkü tam olarak onun istediği veya ihtiyaç duyduğu bir şeyi almış oluyorsunuz.

Sen de hemen aramıza katıl! Üyeysen de ilk listeni oluşturmaya başla! 💚

 

Editör: Ceren Obolenskiy


Ürün Detayları