Menü

Hakkımızda - Üyelik Sözleşmesi - Çerez Politikası - Gizlilik Politikası - KVKK Aydınlatma Metni

Neden Listiyo?11/05/2023

Listiyo Editörü Kübra Köroğlu Kübra Köroğlu

Listiyo ile tanışınca aklınıza gelecek ilk soru; “Neden Listiyo’yu kullanmalıyım?” olacaktır. Hediye ve istek listesi gibi kavramlara da yabancı olabilirsiniz. Endişelenmeyin, bu yazımızda size sağladığımız avantajlarımızdan ve Listiyo’yu kullanmaya başlayınca bir daha neden bırakamayacağınızı anlatıyoruz.

Neden Listiyo?

Hepimize biraz... Uygunsuz veya hiç beğenmediğimiz hediyeler verilmiştir. O anda da hayal kırıklığımızı belli etmemek için en iyi oyunculuğumuzu sergilemişizdir. Bunları bir daha yaşamamak için de çözümünüz Listiyo!

Farkında olmayabilirsiniz ancak hediye listesi oluşturmak ve paylaşmak, günlük hayatınızda birçok işinizi kolaylaştıran bir uygulama. Bu uygulamayı en basit haliyle sevdikleriniz için oluşturduğunuz istek listeniz olarak düşünebilirsiniz.

Hediye listesi oluşturarak, gerçekten istediğiniz ve ihtiyacınız olan ürünleri seçebilir ve tek bir yerde toplayabilirsiniz. Sevdikleriniz hediye seçme stresine girmeyerek isteklerinizi sizin için kolayca alabilirler. Böylece size gerçekten mutluluk getiren hediyeler vermelerini sağlayabilirsiniz.

Sunduğumuz Ayrıcalıklar

İşte “Neden Listiyo?” sorusuna verebileceğimiz birkaç cevap! İster sevdiklerinizin size hediye seçmesini kolaylaştırmak, ister çeşitli konularda istek ve ihtiyaç listeleri oluşturup bir yandan ilham aramak için bize katılın, Listiyo isteklerinize ulaşmanın yepyeni bir yolu!

 

Editör: Ceren Obolenskiy


Ürün Detayları