Menü

Hakkımızda - Üyelik Sözleşmesi - Çerez Politikası - Gizlilik Politikası - KVKK Aydınlatma Metni

TSGA ile Depremden Etkilenen Kadın Kooperatiflerine Destek Oluyoruz27/03/2023

Listiyo Editörü Kübra Köroğlu Kübra Köroğlu

Son dönemde ülkemizde meydana gelen depremler, birçok insanın hayatını etkiledi ve büyük kayıplara neden oldu. Bu zorlu süreçte, birçok sivil toplum kuruluşu ve girişimci, depremzedelerin yanında olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Biz de Türkiye Sosyal Girişimciler Ağı (TSGA) ile depremden etkilenen kadın kooperatiflerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bir iş birliği gerçekleştirdik.

TSGA ile Depremden Etkilenen Kadın Kooperatiflerine Destek Oluyoruz

Türkiye Sosyal Girişimciler Ağı (TSGA) ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, deprem bölgesindeki kadın kooperatiflerinin kayıp ve ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmek için planlandı. Platformumuz, TSGA Yardım Masası’nın yürüttüğü çalışmaları destekliyor. Birlikte yürüttüğümüz bu proje, büyük kayıplar yaşayan kadın kooperatiflerine doğrudan yardım etmenin yanı sıra, onlara uzun vadede katkı sağlamayı da amaçlıyor. Bu sayede, hayatları bir nebze normalleşene kadar düzenli bir desteğe erişiyor olacaklar.

TSGA Yardım Masası, kadın kooperatiflerinin üretime tekrar başlamaları ve sürdürmeleri için ihtiyaçları olan ürün ve endüstriyel makineler gibi malzemeleri toplama ve dağıtma çalışmalarını yürütüyor. Biz de bu çalışmaları daha kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştirilebilmeleri için gerekli olan ürünleri listelemelerine olanak vererek destekliyoruz. Böylece, kadın kooperatiflerinin ihtiyaçları daha hızlı bir şekilde tedarik edilip gerekli yerlere ulaştırılabilecek.

Platformumuzun yenilikçi özellikleri, TSGA'nın çalışmalarının koordinasyonu, malzeme toplama ve dağıtımı gibi işlemleri daha verimli hale getiriyor. Bu sayede, depremzedelerin ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde yanıt verilebiliyor ve yardım çalışmaları daha etkili hale geliyor.

Bu dayanışmayla, sosyal sorumluluk bilincini artırmayı ve toplumsal fayda sağlamak için yapılan iş birliklerinin önemini vurgulamayı hedefliyoruz. Ayrıca projemizin, teknolojinin afet durumlarında yardım ve destek sağlamak için nasıl kullanılabileceğinin de güzel bir örneği olduğunu düşünüyoruz.

TSGA Yardım Masası’nın ihtiyaç listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Editör: Ceren Obolenskiy


Ürün Detayları