Menü

Hakkımızda - Üyelik Sözleşmesi - Çerez Politikası - Gizlilik Politikası - KVKK Aydınlatma Metni

Evde Yılbaşı Kutlama Önerileri28/12/2022

Listiyo Editörü Kübra Köroğlu Kübra Köroğlu

Yılın son fakat en eğlenceli günü geldi: Yılbaşı! Bazılarımız bu geceyi dışarıda geçirmeyi tercih ederken, bazılarımız da kalabalıktan uzak, sakin ama eğlenceli bir yılbaşı kutlaması istiyor. Peki evinizde dopdolu ve enerjik bir yılbaşı geçirmek için neler yapabilirsiniz? Bu yazımızda size, 2022’ye hoşça kal derken tüm isteklerinizin gerçekleştiği bir 2023’ü kucaklamaya hazırlanacağınız unutulmaz bir ev partisi için bazı öneriler derledik.

Evde Yılbaşı Kutlama Önerileri

Yılın son fakat en eğlenceli günü geldi: Yılbaşı! Bazılarımız bu geceyi dışarıda geçirmeyi tercih ederken, bazılarımız da kalabalıktan uzak, sakin ama eğlenceli bir yılbaşı kutlaması istiyor. Peki evinizde dopdolu ve enerjik bir yılbaşı geçirmek için neler yapabilirsiniz? 

Bu yazımızda size, 2022’ye hoşça kal derken tüm isteklerinizin gerçekleştiği bir 2023’ü kucaklamaya hazırlanacağınız unutulmaz bir ev partisi için bazı öneriler derledik.

Evinizi Dekore Edin

Gereken parti ruhunu yaratmak için evinizi dekore etmeniz oldukça önemli. Bu özel gece için sadece kendinizi değil, evinizi de süslemelisiniz. Bunun için duvarlara çeşitli şekiller ve renklerde ışıklar asabilir ya da yemek masanızı gösterişli şamdanlarla süsleyebilirsiniz.

Hediyeleri Unutmayın

Yılbaşı hediyeler demektir! Yılbaşında yapılan bu hediye verme ritüeline küçük büyük herkes bayılır. Siz de tüm sevdiklerinize isteklerini göz önünde bulunduran hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz. Birkaç gün öncesinden aileniz veya arkadaşlarınız arasında bir çekiliş düzenleyerek bunu daha eğlenceli bir aktivite haline getirebilirsiniz.

Olmazsa Olmaz Oyunlar

En yakınlarınızla oynayacağınız oyunların olmadığı bir yılbaşı hayal edilemez. Partiniz için kutu oyunları satın alarak sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yeni yıla saatler kala başlayacağınız bu oyunlar sizi yılın ilk saatlerine kadar kıyasıya bir mücadeleye sokacaktır. Bir gelenek olan tombalayı listenizin en başına eklemeyi unutmayın!

Dizi veya Film Maratonu Yapın

Sizi gerçekten yeni yıl ruhuna sokan filmler ile evinizde unutulmaz bir yılbaşı geçirebilirsiniz. İster klasiklerden şaşmayın, ister komedilerle kahkahaya doyun isterseniz de korkudan titreyin. Yanında da patlamış mısırınızı unutmayın. Bundan daha keyifli bir yılbaşı olabilir mi? İşte bizden birkaç öneri:

1- Friends

2- Knives Out

3- Harry ve Sally

4- La La Land

5- Çığlık

6- The Office

Yeni Tarifler Deneyin

Yılbaşı gecesi dolu bir masa mı hayal ediyorsunuz? Klasik lezzetlerden sıkıldınız mı? O zaman yeni tarifler denemek için daha iyi bir gün bulamazsınız. Sevdiklerinizi şaşırtmak ve onların damaklarında eşsiz tatlar bırakmak için yılbaşına özel yeni tarifler deneyebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. İyi bir yılbaşı yemeği, iyi bir yeni yılın garantisidir.

Karaoke ile Yeteneklerinizi Sergileyin

Herkes şarkı dinlemeyi sever ama onları söylemek cesaret ister. Yılbaşını evde kutlamak için eğlenceli bir aktivite arıyorsanız, karaokeden muhteşem bir seçenek. Bunun için internetteki ücretsiz programları kullanabilir veya karaoke ekipmanları satın alabilirsiniz. En sevdiğiniz şarkıları söylemeye başladığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Yılbaşını evde kutlayacaklar için özel olarak hazırladığımız bu liste işinizi çok kolaylaştıracak! Eğlencenin hiç bitmediği bir yılbaşı hayali kuruyorsanız tüm bu önerilerden ilham alabilirsiniz.

 

Editör: Ceren Obolenskiy


Ürün Detayları